Kā izvēlēties durvju jumtiņu jeb markīzi

Par ko jūs iedomājaties vispirms, ja dzirdat vārdu „markīze”? Agrāk tās bija pasteļtoņos, svītrainas un robotas, savukārt mūsu durvju markīzes ir ļoti praktiskas, bet nekādā gadījumā ne vecmodīgas.

Vai esat kādreiz lietus laikā pie ārdurvīm meklējuši atslēgas, kad abš rokās ir maisiņi ar pārtikas produktiem? Ārdurvju jumtiņš jūs pasargās no lietus. Vai esat ievērojuši, ka jūsu ārdurvis ir saulē izbalējušas? To novērsīs lieveņa markīze. Varbūt jūsu mājai ir nepieciešams tikai nedaudz, lai uzlabotu ārējo izskatu? Durvju jumtiņš būtiski izmaina mājas un piegulošās teritorijas izskatu, piešķirot durvīm ierāmējumu, papildinot mājas vizuālo pievilcīgumu un to visu apvienojot.

Kā izvēlēties?

Ja pētāt dažādas durvju markīzes, ņemiet vērā trīs lietas:

– izmantoto materiālu, jo vēlaties, lai tā kalpotu ilgi,

– izmēru, jo vēlaties, lai tā derētu,

– stilu, jo vēlaties, lai tā lieliski izskatītos.

Materiāla izvēle

Ja meklējat durvju nojumi, tad vēlaties tādus materiālus, kas ir piemēroti skarbiem laikapstākļiem un kalpotu daudzus gadus. Palram–Canopia durvju jumtiņi ir īpaši izgatavoti šim mērķim, izmantojot alumīnija rāmjus un polikarbonāta paneļus.

Meklējot jūs atradīsiet durvju markīzes ar plastmasas rāmjiem, kas izskatās mazāk izsmalcinātas, nerūsējošā tērauda rāmjus, kas izskatās rūpnieciskāki, kā arī pievilcīgus alumīnija rāmjus, kam mēs dodam priekšroku. Mūsu metāla durvju markīzes ir neticami izturīgas, nerūsē un lieliski izskatās.

Pārseguma paneļu izvēle ir vēl viens apsvērums. Vai dodat priekšroku šūnu vai monolītajam polikarbonātam? Monolītais polikarbonāts jeb cietie paneļi ir skaidri kā stikls. Tie neaptumšo ieeju un aizturot līdz 100% kaitīgo UV staru, lai aizsargātu durvis no saules radītā kaitējuma un pāragra nolietojuma.

Mūsu izmantotie augstas triecienizturības cietie polikarbonāta paneļi ir ārkārtīgi elastīgi, un to piestiprināšanai tiek izmantota stiklojuma sistēma bez skrūvēm, lai novērstu lietus un rasas iekļūšanu.

Izmēra izvēle

Durvis un logi tiek piedāvāti visos izmēros, un tā ir jābūt arī ar markīzēm. Mēs piedāvājam markīzes dažādos izmēros, no metru garās Neo līdz Herald, kas ir 6,4 metrus gara. Iesakām pārliecināties, ka ir pietiekami daudz vietas, lai nosegtu visu aizsargājamo platību, tāpēc nevajag mērīt tikai durvju vai logu platumu. Lai iztēlotos, kā tas izskatīsies, varat izgriezt attiecīga izmēra kartona gabalu un uz laiku to pielikt paredzētajā vietā.

Stila izvēle

Durvju jumtiņa stila izvēle droši vien ir tas posms, kas uztrauc lielāko daļu cilvēku, tāpēc esam iedalījuši tos trīs kategorijās:

– Tradicionālā arhitektūras stila mājām mēs piedāvājam plašu klasiskos durvju jumtiņus, piemēram, Aquila, Capella, Amsterdam vai Bordeaux. Tie uzlabo un atspoguļo jūsu mājas pārlaicību, atbalsojot simetriju un eleganci.

– Ar tīrām, izteiksmīgām līnijām, vienkāršu krāsu paleti un vienkāršības sajūtu moderno arhitektūras dizainu papildina mūsu moderno durvju markīžu līnija, piemēram, Bremen, Nancy un Sophia. Šie durvju jumtiņi ir vienlīdz piemēroti mājām ar modernām minimālisma durvīm un biezām, vienkāršām koka durvīm.

– Iekļaujot vairākus gadu desmitus senus dizaina elementus, mūsu retro lieveņa nojumju komplekti, piemēram, Venus, Iris un Lily, piešķir jūsu mājai Viktorijas laika sajūtu. Šie durvju jumtiņi piešķir arī ļoti eiropeisku izskatu un lieliski saskan ar ziedu pārpilnību.

Galu galā, atbilstošas loga, durvju vai lieveņa markīzes izvēle ir saistīta ar to, kas vislabāk piestāv jums un jūsu apkārtnei.

Kāpēc izvēlēties Palram–Canopia durvju jumtiņus?

Ir daudz iemeslu iegādāties durvju jumtiņus, un tirgū ir pieejamas daudzas durvju markīzes. Kāpēc būtu jāizvēlas tieši Palram–Canopia?

Augstas kvalitātes materiāls un konstrukcija, lai nodrošinātu augstākā līmeņa izturību

Jūsu markīzes tiks pakļautas saulei, lietum, sniegam un vējam. Palram–Canopia durvju jumtiņu materiāls un konstrukcija spēj izturēt skarbus laikapstākļus. Mūsu durvju markīzes ir izgatavotas no augstas kvalitātes alumīnija rāmjiem, industriāliem polikarbonāta paneļiem un cinkotā tērauda balstiem.

Tas var šķist pašsaprotami, bet rāmim ir obligāti jābūt stingram un izturīgam, tāpēc mēs izmantojam alumīniju, jo tas nerūsē. Ja vēlaties samazināt tiešo saules staru ietekmi un aizturēt kaitīgos UV starus, lai aizsargātu savs durvis pret saules radīto kaitējumu un nolietojumu, neaptumšojot ieeju, tad mēs piedāvājam stiklam līdzīgus polikarbonāta paneļus. Tie ir monolīti augstas triecienizturības paneļi, ko stiprina bez skrūvēm un kas novērš lietus un rasas iekļūšanu. Tie balstās uz cinkotas tērauda atbalsta strēles, kas ir griezta ar lāzeru un pārklāta ar pulverkrāsu. Tas viss ne vien izskatās pievilcīgi, bet arī izpilda savu funkciju, turklāt izpilda to labi.

Papildu īpašības

Mēs domājam par durvju jumtiņu izmantošanu no sākuma līdz beigām. Tas nozīmē, ka esam izprojektējuši uzstādīšanu ar viedo bloķēšanas sistēmu un esam iekļāvuši komplektā visas uzstādīšanas detaļas. Paneļi ir viegli, tos iebīdīt vietās ir vienkārši. Komplektā ir dībeļi ķieģeļiem, blokiem un betonam. Uzstādīšana ir ātra, vienkārša un droša.

Klientu apkalpošana rokas stiepiena attālumā

Ja sakām, ka domājam par visu, tad ar to domājam arī laiku pēc pirkuma veikšanas. Mēs esam apņēmušies nodrošināt jums visaugstāko klientu apkalpošanas līmeni. Proplastik ir Latvijas uzņēmums, kas lepojas ar ilgu gadu laikā iegūtu pieredzi, tātad spēj dot vērtīgus padomus. Nav nebūtisku jautājumu. Neviens sapnis nav pārāk liels.

Mēs runājam par uzticamību gan attiecībā uz saviem izstrādājumiem, gan apkalpošanu. Mēs atbalstām savu produkciju, tāpat arī atbalstām jūs. Mēs vēlamies, lai jums būtu telpa, kur īstenot savus sapņus, un mēs esam blakus, lai to īstenotu.



PRODUKTI – https://proplastik.lv/terases/durvju-jumtini/

SAZINĀTIES AR MUMS





    Proplastik logo